lauantai 18. tammikuuta 2014

Le sac en papier - The paper bag

Koitin joskus taannoin netistä metsästää kauniita paperipusseja, joihin olin tainnut jossain sisustuslehdessä törmätä. Kyseessä olivat ranskalaisen Be-polesin uusiokäyttöiset kierrätyssäkit.

Löysin vain ulkomaisia nettikauppoja, joista näitä pusseja olisi voinut tilata, eikä ollut monta niitäkään. Koska kyseessä nyt kuitenkin on "vain" paperipussi, niin tuntui vähän kalliilta tilata monen euron hintainen pussi ja maksaa vielä suhteessa kovat postikulut päälle, joten tilaus jäi tekemättä.

Nyt tuli kuitenkin ilouutinen viime viikolla, kun huomasin, että näitä kierrätyssäkkejä on tullut ihan käsieni ulottuville, Fredrikinkadulle Pinoon! Kiiruhdin vielä samalla viikolla pussiostoksille ja vaikka olenkin tässä muuttopuuhissa eikä minulla sen vuoksi ole pussille paikkaa, niin on mukavaa tietää, että sellainen on nyt muuttolaatikon kätköissä odottamassa. :)
2 kommenttia:

  1. Samaista pussukkaa olen myös silmäillyt hurmioituneena mm. Instagramissa. En kuitenkaan lähtenyt metsästysretkelle asti, toppuuttelin mielihalujani. Kyllä kelpaa joku päivä kaivaa tuo aarre muuttokuormasta esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin kelpaa kyllä! :) olipa hauska sattumalta törmätä tänään! <3

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)