keskiviikko 27. marraskuuta 2013

DIY-joulukalenteri

Joulukuu on alkamassa jo kuluvalla viikolla ja joulu lähestyy kovaa vauhtia! Sitä odotellaan monessa kodissa joulukalenterin kera ja niin on tarkoitus tehdä myös meillä. Joulukalenteri on tänä vuonna itse tehty ja mustavalkoinen.
Olemme Passion for Design & Desserts -blogia kirjoittavan S:n kanssa suunnitelleet numerokuosiset paperimallit joulukalenteria varten ja päätimme jakaa ne myös lukijoillemme pikkujoululahjaksi. :) Tästä minun blogistani löytyvät parilliset numerot ja S:n blogista parittomat.
Paperimallit on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, joten ethän jaa niitä edelleen. Toki jos tahdot näistä esim. omassa blogissasi mainita, niin olisi kiva että linkittäisit postaukseesi myös alkuperäiset lähteet.

Tässä ovat parilliset numerot katsottaviksi ja tulostettaviksi ja parittomat löytyvät täältä. Ole hyvä!

Toivottavasti näistä papereista on monelle iloa ja käyttöä vaikka muuhunkin tarkoitukseen: joulukalenterin lisäksihän näitä voi käyttää ainakin synttäripaketointiin ja -askarteluun.

Vapaasti käytettäviä taittelumalleja löytyy netistäkin, mutta julkaisemme S:n kanssa myös muutamia taitteluohjeita tässä lähipäivinä, mahdollisesti jo huomenna.

Kivaa pikkujouluaikaa kaikille!
2 kommenttia:

  1. Tää on pakko jonain jouluna toteuttaa:) Todella kiva idea ja hienosti suunniteltu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ellupee, nätisti sanottu. <3 ja kyllähän näistä kieltämättä kivan näköisiä tulikin! :)

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)