lauantai 23. marraskuuta 2013

Arjen luksusta -haaste

Toinen haastepostaus tulee tähän heti edellisen perään sillä ElluPee Raksaunelmia-blogista haastoi minut mukaan kivaan juttuun, jonka tarkoituksena on kertoa lukijoille kolme asiaa, jotka tuovat luksusta omaan arkeeni.

Arjen luksustahan ovat juuri ne pienet asiat, jotka saattavat jäädä huomaamatta vaikka niitä pitäisi vaalia, sillä ne tuovat iloa keskelle arjen aherrusta.

Ihan ensimmäisenä arjen luksus toi mieleeni viikonlopun kiireettömät aamiaiset. Olen kovastipaljon aamiaisihminen ja rakastan runsaita aamiaisia ja brunsseja. Hotelliaamiaiset ovat matkoilla mieluisia hetkiä, mutta arjessakin nautin kun on tilaisuus laittaa oikein herkkuaamiainen johon kuuluu tuoretta kahvia, vastaleivottua leipää, juustoa, leikkeleitä, vihanneksia, hedelmiä, keitettyjä munia, pekonia, jogurttia ja marjoja, tuorepuristettua appelsiinimehua... Tai joskus on hauskaa kokeilla jotain erikoisempia aamiaisherkkuja, croque madame -muffineita vaikkapa. Nam!
Toinen ihana arjen luksus on puhtaat lakanat sängyssä. On niin ihanaa pujahtaa illalla puhtaisiin ja hyväntuoksuisiin lakanoihin, jotka vielä parhaimmillaan ovat saaneet kuivua ulkona raikkaassa kesätuulessa. Ah!
Kolmas luksusta arkeen tuova asia ovat kirpputorit. Minulla ei mitenkään valtavasti ole ylimääräistä rahaa ja hankintoja täytyy tehdä harkiten ja sen vuoksi on ihan luksusta kun kirpputorilta löytää jotain aivan upeaa ja edulliseen hintaan. Oih!
En nyt ole varma missä blogeissa tähän haasteeseen on jo vastattu, mutta haluaisin vielä haastaa seuraavat tekemään haasteen jos ette vielä ole sitä tehneet:


Haasteen juju on siis tämä: mainitse kolme asiaa, jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot kahdelle. Haastepostaus merkitään Lambi-bannerilla, jonka voit ladata täältä.

4 kommenttia:

 1. Kun luin tätä huomasin, että ihan samat asiat tuntuu itsellekin luksukselta :) Oikeasti kun alkaa miettimään niin kyllä Se normi arkikin sisältää luksusta aika paljon! Ja kirppiksestä tuli mieleen, että viimeksi tänään tein sellaisen löydön mitä olen jo kauan metsästänyt...en meinannut housuissani pysyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arki onkin täynnä luksusta, kun vaan osaisi ne kaikki aina huomata ja niistä iloita! oi, toivottavasti kerrot kirppislöydöstäsi blogissasi, olisi tosi kiva kuulla mitä se on. :)

   Poista
 2. Heippa Neela ja kiitos haasteesta! Mullakin oli mielessä osin samat jutut kuin sulla, joten tätä täytyy hetki ihan pohtia, ettei ihan kopioinniksi mene :-) Löytäisinpä minäkin kirppiksiltä jotain kivaa....aika harvoin näin käy. Kyllä se niin taitaa olla, että ajoitus on kaiken a ja o.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moi terhimarjaana! olepa hyvä vain ja onpa hauskaa jos sinulle tuli samat jutut mieleen. :) en minäkään kirppiksiltä läheskään aina löytöjä tee, mutta sitä hienommalta se tuntuu kun joskus niin käy.

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)