torstai 11. heinäkuuta 2013

Ontelokudetta kerälle

Kerroin jo keväällä, että tilasin trikoo- ja ontelokuteita opetellakseni virkkaamaan. Toistaiseksi en ole saanut aikaiseksi kuin pannunalusen, joka tosin onnistui mielestäni varsin hyvin. 

Tänään otin tuon saman harmaan ontelokuteen esiin ihan vain hieman testatakseni sormivirkkausta... mutta jäinkin sitten setvimään vyyhdissä ollutta ontelokudetta kerälle. Vyyhti taisi olla ihan siisti kun pannunalusta virkkasin, mutta sitä tehdessä ja sen jälkeen vyyhdin oltua kaapissa oman onnensa nojassa, ei vyyhti enää ollut ihan parhaimmilaan. Vaikkei siinä mitään suuria sotkuja ja solmuja ollut, niin siitä huolimatta sain tuhlattua kolme tuntia tästä aurinkoisesta päivästä tämän kerimisen parissa!
Aikamoinen kerä yhdestä vyyhdistä tulikin, kuvassa ei näytä ihan hirveän isolta, mutta kyllä se varmaan ainakin lentopallon kokoinen kerä on.

No, nyt on tosiaan sitten yksi vyyhti keritty, jäljellä olisi enää viisi... jotka taitavat kiltisti saada jäädä odottamaan syksyn sateita. Ehkä sitten saan jatkettua virkkausharrastuksen aloitteluakin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)