keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Karkkipäivä on joka päivä!

Tunnustaudun ylipäätäänkin aikamoiseksi sokerihiireksi, mutta nyt imetysaikana herkuttelu on vähän jopa karannut käsistä kun tuntuu että voin syödä lähes mitä vain eikä se näy missään! Pahoin pelkään, että tämä tulee vielä muodostumaan minulle murheeksi kun imettäminen loppuu eikä herkuttelu ihan varmasti vähene ihan samaa tahtia... mutta toistaiseksi en huolehdi siitä, vaan nautiskelen suklaasta ja muista herkuista!

Tähän postaukseen idea lähti siitä, kun makuilottelun lisäksi karamellini tarjosivat myös silmäniloa ja päätin vähän kuvata namujani (ennen kuin ne alkoivat hävitä ahnaaseen suuhuni).

Viime maanantaina hyppäsimme pikkumiehen kanssa kyytiin kun miehelläni oli työasiaa Tampereelle. Vietimme muutaman tunnin Ideaparkissa kierrellen ja meillä oli oikein hauska päivä.

Paluumatkalla pysähdyimme Urjalan makeistukussa ja kävimme vähän täydentämässä herkkuvarastojamme (ostimme mm. 3 kg Da Capo -suklaakonvehteja!) ja jaloittelemassa. Minun eräitä lempparinamujani ovat Haribon vampyyrit, joita ostin 400 g rasiallisen ja Pandan suklaalakritsirakeet, joita ostin niin ikään 400 g rasian. Nämä rakeet laitoin kotona Tigerista ostettuun mustavalkoiseen kannelliseen posliinikulhoon ja tämä yhdistelmäpä vasta miellyttikin silmääni kovin:

Musta, valkoinen ja keltainen vain ovat yksinkertaisesti toimiva yhdistelmä!

Toinen kaunis namuostos tuli tehtyä viimeksi kun kävimme Helsingissä. Lähdimme äitini kanssa käymään keskustassa ja piipahdimme liikkeessä nimeltä Pop up kemut. Verkkokaupan lisäksi se on ihastuttava pieni juhlakauppa Eerikinkadulla. Ostin puodista muutakin, mutta tähän postaukseen teeman mukaisesti pääsee mukaan kuva pienestä herkkupalasta, eli liitulakuja mustavalkoisessa muffinsivuoassa:
2 kommenttia:

  1. Ompas herkkuja! Mulla yleensä kaikki makea lähtee ääntä kohti niin vauhdikkaasti, etten kerkii kissaa sanoa, saati kameran esiin kaivamista edes harkita... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sama juttu! kuten ehkä arvata saattaa, ei tuohon tigerin kuppiin 400 gramman edestä namusia mahdu, suuri osa oli siinä vaiheessa herkuteltu jo... :D

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)