keskiviikko 14. tammikuuta 2015

10 kuvaa kesään 5/ 10

Huh, vuosi on vaihtunut ja semmoisessa hulinassa etten ole ennättänyt blogiini päin edes vilkaista. Minähän nautiskelin vuorotteluvapaasta koko edellisen vuoden ja nyt sitten tammikuun alusta palasin taas töihin. Siihen ja uuteen työmatkaan totutteluun onkin huvennut kaikki liikenevä energia, vaikka hyvällä mielellä olenkin ollut ja innolla tarttunut työtehtäviini lomailun jälkeen. Ilmeisen hyvää teki tuollainen irtiotto. :)

Tätä kuvahaastetta en kuitenkaan halunnut jättää välistä, vaikken muuten ole blogijuttuja ennättänyt tai jaksanut miettiä. Viides kuva on jo käsillä ja sen myötä olemme jo puolessa välissä matkalla kohti kesää, jee!

Täytyy kuitenkin tunnustaa, että tämän kuvan kohdalla olen joutunut hieman huijaamaan: sitä ei ole otettu tänään vaan jo viime sunnuntaina. Olen arkisin nykyisellään kotona vasta niin myöhään, että ulkona on jo ihan pimeää ja jos tänään olisin kuvan ottanut niin se olisi ollut vain musta. Nyt ulkona ei enää ole ihan noin paljon lunta kuin kuvassa ja sekin mitä on, on märkää ja raskasta, mutta tämä kuva sopii minulle hyvin tammikuuta edustamaan.

Tässä siis kymmenen kuvaa kesään -haasteen viides kuva, tammikuun näkymä ikkunastamme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista ja terveisistä! :)